Chiromeisjes Elzestraat

Chiromeisjes Elzestraat
Elke zondag om 14u achter Kerk Elzestraat

Blog

CHIRO FOR AUSTRALIA

Posted on 10 juli 2020

Reacties uitgeschakeld voor CHIRO FOR AUSTRALIA

11 januari 2020

Omdat wij als chiro niks liever doen dan samen spelen in de natuur…

Lieve Chiro Vrienden,

Hier vinden jullie een chiro-embleempje ten voordele van de bosbranden in Australië. Een embleempje kost 3 euro. Bestellen kan via deze link (onderaan) tot en met 29 januari. De helft van de opbrengsten gaan naar de mensen: Rode Kruis AU. En de andere helft gaat naar de dieren: WWF AU.

KLIK HIER VOOR JOUW EMBLEEMPJE – Update: Bestellen is niet meer mogelijk

DEN TOFSTE FEESTDAG VANT JAAR IS DAAR!

Posted on 10 juli 2020

Reacties uitgeschakeld voor DEN TOFSTE FEESTDAG VANT JAAR IS DAAR!

27 oktober 2019

Het is weer bijna zover! Op 24 november vieren wij naar jaarlijkse traditie Christus koning en dat doen we uiteraard allemaal samen. Alle leden worden dan ook verwacht om 9:30u op de chiro.

We starten de dag met een interactieve viering in de kerk, hier zijn ook familie en vrienden meer dan welkom. ‘s Middags eten we de lekkerste spaghetti van d’Elzestraat en achteraf gaan we gezellig schaatsen in Mechelen.

! Tippers, tiptiens en aspiranten gaan met de fiets.

NIET VERGETEN

  • kids-id of identiteitskaart
  • 10,00 euro in een envelop met de naam van de groep en het kind
  • Handschoenen

GEEF JE CHIROKLEREN EEN NIEUW LEVEN!

Posted on 10 juli 2020

Reacties uitgeschakeld voor GEEF JE CHIROKLEREN EEN NIEUW LEVEN!

16 september 2019

Kan je het maar niet over je hart krijgen je chirokleren de vuilbak in te gooien? Dat hoeft ook helemaal niet, geef ze op je eigen chiro een nieuw leven!

Ben je misschien zelf op zoek naar tweedehands kleren ook dan kunnen we je verder helpen Spreek gerust één van de leidsters aan en voor je het weet ben jij diegene die deze kleren een tweede leven schenkt.

Voor een volledig nieuw uniform kan je terecht in De Banier te Mechelen:

HIER ONLINE BESTELLEN

65 JAAR CHIRO ELZESTRAAT

Posted on 9 juli 2020

Reacties uitgeschakeld voor 65 JAAR CHIRO ELZESTRAAT

9 september 2019

Chiro Elzestraat bestaat 65 jaar! Dat kunnen we niet zomaar laten passeren dus vieren we dit met een feestweekend.

Vrijdag 13 september: QUIZ
Een bangelijke quiz en met mooie prijzen!

Zaterdag 14 september: FAMILIEDAG + JUNGLE TD

Zaterdagnamiddag organiseren we onze familiedag en niet te missen evenement voor klein en groot. De zoon en/of dochter kan zich amuseren op de kinderfuif, de springkastelen en tal van andere animaties. De ouders kunnen kun dan weer amuseren aan onze cavabar. Dit jaar organiseren we ook een BBQ (inschrijven hiervoor kan via https://bbq.chiroelzestraat.be/)

Zaterdagavond is het tijd voor het echte feestje, JUNGLE TD 2019. Speciaal voor 65-jaar chiro is er dit jaar ook een retro podium. Laat je beste dansjes zien aan ons dans podium en zing luidkeels aan ons retro podium.
Meer informatie over Jungle TD kan je terugvinden op het evenement op facebook (https://www.facebook.com/events/2815639078510724/)

Zondag 16 september: OLE PISTOLE + FOTOZOEKTOCHT

We beginnen de laatste dag van ons feestweekend met onze gratis staartbrunch, Olé Pistolé. Iedereen is van 9u tot 13 u in het Sint-Michielspark voor een lekker ontbijtje. Ons feestweekend afsluiten doen we met een fotozoektocht, deze start vanaf 10 uur. Ga samen met ons doorheen de geschiedenis van chiro Elzestraat in een wandeling van 5 km.
Bijkomende informatie over de verschillende activiteiten kan u terugvinden op het evenement van 65-jaar chiro Elzestraat (https://www.facebook.com/events/1331192637032623/ ).

Wij kijken er al enorm hard naar uit en hopelijk zien we jullie allemaal eens passeren gedurende het weekend!
Tot dan!
De leiding