Speelclubleiding

Britt Van den Broeck

Dag liefste Chirovriendjes,

Mijn naam is Britt Van den Broeck, ik ben 20 jaar oud en zit al 14 jaar in de Chiro. Ik ben ondertussen al 2 jaar leiding en wordt nu leiding van de speelclub. Mijn hobby’s zijn Chiro, Chiro en nog eens Chiro en af en toe is studeren. Van studeren gesproken, ik studeer nu biomedische laboratoriumtechnologie en vind dit heel leuk #professorspelen. Vanaf dit jaar ga ik op kot in Antwerpen, zodat ik van het gezaag van mijn mama en papa weg ben . Voor de rest heb ik een heel saai leven, maar dat maakt mij niet uit want de Chiro geeft mij elke zondag motivatie voor de rest van de week. Als jullie de moeite hebben genomen om mijn tekstje te lezen, vraag dan aan jullie ouders om mijn profielfoto te liken!!!  Dan weet ik dat jullie mij appreciëren!!! Ik kijk heel hard uit naar dit jaar met jullie prachtige speelclubbertjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes van jullie knapste, leukste en mooiste leidster

Britt Van den Broeck

Contact: 0488/36 08 70

 


Lillan Cineger

Hallo iedereen !

Mijn naam is Lillan, ik ben 21 jaar en word dit jaar leidster bij de Speelclub. Ik ga net starten aan mijn derde jaar verpleegkunde aan de Karel de Grote hogeschool. Het is al een aantal jaar mijn droom om verpleegster te worden omdat ik er graag ben voor anderen, hen graag ondersteun en verzorg als het even niet goed met hen gaat. Vandaar dat ik een heel zorgzaam persoon ben en graag met kinderen om ga. Het is al een tijdje geleden sinds ik in de Chiro heb gezeten maar ik heb dit vroeger 6 jaar gedaan. Dit is mijn 3de jaar als leiding en ik heb er heel veel zin in !

Wat ik ook één van de leukste dingen vind aan de Chiro is dat je je er volledig jezelf kan zijn, eens gek kan doen en je kan amuseren met je vriendinnen. Geweldig toch ?

Hopelijk zie ik jullie snel op de eerste en volgende Chirozondagen, ik kijk er alvast naar uit !

Liefs,

Lillan xxx

Contact: 0492/83 20 46