Nieuws

Bij Pasen horen paaseieren! 
We verkopen zakjes met witte-, zwarte- en melkchocolade eitjes, als u liever geniet van alle drie de smaken dan kan u ook kiezen voor een mix.

Hij komt er weer aan!
!!DE derde Aspi-Quiz!!
Deze zal dit jaar doorgaan op 15 maart 2019 in de parochiezaal van d' Elzestraat.

Van pizzabaguetten tot spaghetti tot tagliatelli met zalm! Voor ieder wat wils! De Italianen zijn trots op hun regionale gerechten, en dat zijn wij ook.

Op zondag 25 november 2018 vieren wij met de hele chiro van d'Elzestraat Christus Koning naar jaarlijkse traditite. De leden worden uitzonderlijk vandaag verwacht van 9.30u tot 17u.

Yes, we zijn ‘in the air’ met onze Trooper-pagina. Vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen!

Zaterdag 29 september is het de tweede editie van onze kinderfuif: Jungle Junior! :)
Een kinderfuif met springkastelen, een kindergrime en nog veel meer leuke animatie. 

Op zaterdag 19 mei 2018 staat de jaarlijkse rommelmarkt in hartje Elzestraat weer op. Je kan er genieten van veel rommel, een hapje en een drankje, muziekgroepjes, Chiroactiviteiten en nog veel meer. 

De Tiptiens van Chiromeisjes Elzestraat organiseren dit jaar voor de eerste keer de Tippita. Dit is een pitaslag waarbij de Tiptiens zelf pita's maken waarvan u kan komen genieten.

Ook dit jaar doen we mee aan de spaaractie van Joyvalle, voor gratis melk op kamp.

Hoe kan je ons helpen?

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren onze aspiranten een soepnamiddag om hun kas te sponsoren. Dit jaar zal deze plaatsvinden op zondag 27 november! U bent die dag van harte welkom om een soepje te komen drinken in ons Groot Lokaal.

Pagina's

Abonneren op Nieuws